GovFaces Champion: MEP Wim van de Camp

wimWe zijn blij te mogen aankondigen dat Europarlementariër Wim van de Camp (Europese Volkspartij (EVP) – Nederland) onze nieuwste GovFaces Champion is!

Wim van de Camp is leider van de CDA-delegatie die deel uitmaakt van de fractie van de EVP en is sinds 2009 lid van het Europees Parlement. Tevens is hij lid van de Commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie, en Binnenlandse Zaken en onderdeel van de delegatie voor de betrekkingen met de Volksrepubliek China.

Meneer van de Camp heeft ons zijn steun verleend en stelt dat: “Communicatie tussen stemmers en politici zou verbeterd moeten worden op alle mogelijke manieren. Daarom steun ik GovFaces.”

Natuurlijk zijn wij van GovFaces het hier helemaal mee eens en we kijken er naar uit om de kwaliteit van de dialoog tussen burgers en hun gekozen afgevaardigden samen te verbeteren!

Over GovFaces: 

GovFaces is het eerste wereldwijde politieke netwerk voor het online verbinden van burgers en vertegenwoordigers, op een directe en betekenisvolle manier. Met het gebruik van multimedia zoals directe videoreacties, evenals opstellen van prioriteiten door de community, is GovFaces de efficiëntste en effectiefste manier om online met je vertegenwoordiger in contact te komen.

Om meer te weten te komen over het GovFaces platform, volg ons op Facebook via www.facebook.com/GovFaces en op Twitter via www.twitter.com/GovFaces.

Share: